Home  ›  Cases  ›  blooming people

blooming people

Industrie:
Recruitment
Deliverables:
SEO, Webdesign

Uitdaging

blooming people is een vooruitstrevend recruitmentbedrijf, benadrukt het belang van menselijke groei en welzijn in hun bedrijfsvoering. In een industrie die vaak wordt gedomineerd door snelle winsten en het verschuiven van middelen, wilde blooming people zich onderscheiden met een meer mensgerichte benadering. Hun uitdaging was om een website te ontwikkelen die deze filosofie weerspiegelde en tegelijkertijd hun zichtbaarheid in lokale zoekopdrachten te verbeteren.

Oplossing

Als experts in webdevelopment en SEO, kregen wij de mogelijkheid om voor blooming people een unieke website te ontwikkelen. Ons werk omvatte de volgende belangrijke elementen:

  • Webdevelopment: Hoewel het design door blooming people zelf werd aangeleverd, hebben wij de technische realisatie verzorgd. Dit omvatte de ontwikkeling van een responsieve en gebruiksvriendelijke website die hun mensgerichte aanpak weerspiegelt.
  • Lokale SEO: Om de zichtbaarheid van blooming people te verbeteren, hebben we ons gericht op het optimaliseren voor specifieke lokale zoektermen. Dit betrof zowel on-page als off-page SEO-tactieken om hun online vindbaarheid te verhogen.

Resultaat

De samenwerking met blooming people resulteerde in een succesvolle lancering van hun nieuwe website, die hun waarden en mensgerichte benadering in de recruitmentindustrie perfect uitdraagt. Dankzij onze gerichte SEO-inspanningen is blooming people nu beter vindbaar op relevante lokale zoektermen, wat heeft geleid tot een toename in websitebezoekers en engagement. Dit project laat zien hoe wij kunnen bijdragen aan het versterken van de online aanwezigheid en het unieke merk van onze klanten.

Bekijk hier de website.