Marketing Automation

Mailblue
Mailerlite
Salesforce marketing cloud
Mailchimp

Bij BEYZER weten we dat marketing automation het geheime wapen is voor dynamische klantrelaties en de beste resultaten. Onze aanpak? Jouw marketingstrategie zo inrichten dat deze naadloos aansluit op de behoeften van je doelgroep, automatisch en effectief.

Verwacht niet alleen geautomatiseerde e-mails, maar een volledig orkest aan marketinginstrumenten die samenwerken om jouw boodschap op het juiste moment bij de juiste mensen te krijgen. Meer betrokkenheid, meer conversies en meer vrije tijd.

Marketing automation

Wat is marketing automation?

Marketing automation is het proces waarbij tools worden gebruikt om marketingtaken te automatiseren. Dit betekent dat taken zoals e-mailmarketing, sms en zelfs bepaalde advertentiecampagnes automatisch worden uitgevoerd, gebaseerd op criteria en triggers die je vooraf instelt.

Het doel van marketing automation is tweeledig: enerzijds verhoogt het de efficiëntie door taken te automatiseren, anderzijds helpt het bedrijven om gepersonaliseerde en relevante ervaringen te bieden aan hun klanten.

Wat levert Marketing Automation op?

Marketing automation stelt bedrijven in staat om de juiste boodschap op het juiste moment bij de juiste mensen te krijge met behulp van geavanceerde segmentatie en data. Dit is een doelgerichte strategie die gebaseerd is op het gedrag en de voorkeuren van je klanten. Het resultaat? Een aanzienlijke toename in betrokkenheid.

Deze toegenomen betrokkenheid leidt op haar beurt tot meer conversies. Of het nu gaat om een welkomstmail, een persoonlijke aanbieding of een tijdige herinnering, marketing automation zorgt ervoor dat jouw bericht niet alleen gezien wordt, maar ook aankomt en aanspreekt. 

Marketing Automation