Over ons

Beyzer een full-service agency

Bij BEYZER in Amstelveen vinden creativiteit en technologie elkaar, samenwerkend aan het realiseren van online succes. Opgericht in 2011 door Steven Keizer, begon het als een hobbyproject en groeide het uit tot een creatief bureau. Met een sterke nadruk op innovatie en klanttevredenheid, hebben wij een indrukwekkende klantenkring van meer dan 50 tevreden relaties opgebouwd.

Over BEYZER
Beyzer kantoor

Waarom wij elke ochtend uit bed springen

Als dé specialisten in WordPress en online marketing, waaronder SEO en Marketing Automation, onderscheiden wij ons van andere bureaus door onze diepgaande aanpak.

Wij richten ons op jouw merk, jouw verhaal en jouw publiek met een toewijding die verder gaat dan het gebruikelijke. We focussen ons op de gehele customer journey, van begin tot eind.We kijken ernaar uit om onze kennis toe te passen om samen met jouw merk impact te maken!

Ons team

Ons team bestaat uit freelancers met ieder zijn eigen specialisme. Deskundig? Absoluut. Enthousiast? Als een kind in een snoepwinkel! We zijn er bij elke stap, van die eerste knipoog tot de langdurige relatie met je klanten.

Benieuwd hoe wij jouw digitale wereld kunnen laten sprankelen? Sluit je aan bij het BEYZER-avontuur. We beloven: het wordt een rit om nooit te vergeten.

Steven Keizer
Steven
Webdesigner
Daniel
Digital Marketing Consultant
Maarten
Strategic Brand Designer
Justin
Growth Consultant
BEYZER logo
Leon
Back-end developer
BEYZER logo
Iris
Front-end developer