Webdesign

Figma
Woocommerce
Photoshop

Als je op zoek bent naar een nieuwe website of webshop, ben je aan het juiste adres! Een professioneel ontworpen website of webshop kan jouw online zichtbaarheid vergroten en ervoor zorgen dat je bedrijf beter gevonden wordt door potentiële klanten. Met een goed ontworpen website of webshop kun je je bedrijf laten groeien en meer omzet genereren. Bovendien kun je met een webshop gemakkelijk producten verkopen en betalingen ontvangen, wat het winkelen voor jouw klanten een stuk gemakkelijker maakt.

Webdesign figma

Unieke website

Wij maken altijd een uniek webdesign in zullen meedenken hoe jij je doelen kunt behalen. Wij denken daarom ook heel graag mee in het holistische plaatje van jouw onderneming. In veel gevallen moet je toch één mooi verhaal communiceren over de verschillende touch-points naar jouw (toekomstige) klanten.

Voor we starten met het daadwerkelijk bouwen van de website maken we altijd eerst een wireframe en vervolgens maken we het design in Figma. Pas zodra daar een akkoord op is gaan we écht bouwen.

Mobile first

Wij denken altijd vanuit een “mobile first” gedachte. Meer dan de helft van de website bezoeken zijn vandaag de dag via een smartphone. Ook zijn mensen steeds sneller bereid om over te gaan tot een conversie op een mobiel. Daar houden wij tijdens het bouwen van de website rekening mee. Genoeg ruimte om de elementen, teksten goed leesbaar en knoppen die op de juiste grootte zijn.

Daarnaast houden we er ook rekening mee dat de meeste knoppen bereikbaar moeten zijn met de duim.

Mobile first webdesign