Home  ›  Cases  ›  Decent.

Decent.

Decent Recruitment
Industrie:
Recruitment
Deliverables:
Development, SEO, Webdesign

Uitdaging

Decent Recruitment, een vooraanstaand recruitmentbureau in Amsterdam, streefde ernaar om hun online aanwezigheid te vernieuwen. Ze wilden een website die niet alleen visueel aantrekkelijk was, maar ook de menselijke kant van hun bedrijf benadrukte. Het doel was om een betere gebruikerservaring te bieden, de websiteprestaties te verbeteren, en meer vertrouwen bij zowel hun klanten als kandidaten op te wekken.

Oplossing

Wij hebben deze klus met beiden handen aangegrepen en hebben ons vooral gefocust op het design, performance boost en de gebruiksvriendelijkheid. Als eerst hebben we een wireframe gemaakt, vervolgens hebben we het design in Figma gemaakt en uiteindelijk zijn we begonnen met het bouwen van de website. Dit heeft geresulteerd in de volgende kernverbeteringen:

  • Menselijkheid in design: We hebben visuele elementen en interactieve functies geïntegreerd die de menselijke benadering van Decent Recruitment weerspiegelen. Dit omvatte het gebruik van authentieke afbeeldingen van het team en reviews van tevreden kandidaten en klanten.
  • Gebruikerservaring: De navigatie is gestroomlijnd en intuïtief gemaakt, met duidelijke call-to-action knoppen en een responsief ontwerp voor alle apparaten. Daarnaast hebben wij het nog eenvoudiger gemaakt hoe je als werkzoekende kunt reageren op een openstaande job.
  • Performance boost: Door optimalisatie van de websitecode, afbeeldingen en caching hebben we de laadsnelheid aanzienlijk verbeterd, wat bijdraagt aan een soepelere gebruikerservaring. Daarnaast is dit uiteraard ook enorm belangrijk voor zoekmachineoptimalisatie.
  • Vertrouwensopbouw: We hebben klantcases en succesverhalen prominent gepresenteerd om de geloofwaardigheid en expertise van Decent Recruitment te benadrukken.
  • Fris design: Met een moderne en frisse look hebben we de merkidentiteit van Decent Recruitment versterkt, waarbij we hun professionele maar toegankelijke benadering in de schijnwerpers zetten.

Resultaat

Het vernieuwde design van de Decent Recruitment website heeft geleid tot een significante verbetering in gebruikersbetrokkenheid en klantvertrouwen. Met een verbeterde performance en een meer mensgerichte benadering heeft de website een sterke basis gelegd voor het aantrekken en behouden van topkandidaten en bedrijven.

Bekijk hier de website.