Home  ›  Cases  ›  NBI Duurzaam

NBI Duurzaam

NBI Duurzaam
Industrie:
Verduurzaming
Deliverables:
CRO, SEO, Webdesign

Uitdaging

NBI Duurzaam is een innovatief bedrijf in duurzame energieoplossingen, streefde ernaar hun online aanwezigheid te versterken om hun missie voor een groene en voordelige toekomst verder uit te dragen. NBI Duurzaam is gespecialiseerd in het installeren van zonnepanelen, warmtepompen, airco’s, laadpalen en accu’s. Ondanks een reeds bestaande website (die wij ook gebouwd hebben), was er een duidelijke behoefte aan een redesign om de conversie te verhogen door meer te sturen op het invullen van het offerteformulier.

Oplossing

Als ervaren webdesignbureau heeft ons team de uitdaging aangenomen om de website van NBI Duurzaam te optimaliseren. Onze focus lag op conversie en dat hebben wij o.a. gedaan door middel van de volgende aanpassingen:

  • Slimme formulieren: De nieuwe website beschikt nu over een aantal slimme formulieren waar goed is nagedacht over over de kortste weg naar verkrijgen van de gegevens van geïnteresseerden. Bezoekers kunnen direct overgaan tot actie.
  • Reviews weergeven: We hebben klantreviews prominent op de website geplaatst om vertrouwen en geloofwaardigheid bij potentiële klanten te versterken.
  • Herhalen van call-to-actions: Door de website strategisch te voorzien van duidelijke call-to-action knoppen, hebben we het voor bezoekers eenvoudiger gemaakt om actie te ondernemen.
  • Partners en merken tonen: We hebben de samenwerkingen en merken waarmee NBI Duurzaam werkt, prominent weergegeven om hun marktpositie en deskundigheid te benadrukken.
  • Veelgestelde vragen sectie: Een uitgebreide FAQ-sectie is toegevoegd om bezoekers snel antwoord te geven op hun vragen. Mensen die nu contact opnemen zijn al verder in het proces en de klantenservice wordt op deze manier minder belast.

Resultaat

De vernieuwde website van NBI Duurzaam heeft geleid tot een aanzienlijke toename in gebruikersinteractie en conversie. Het effectief weergeven van klantreviews en partners, gecombineerd met duidelijke call-to-actions en een informatieve FAQ-sectie, heeft niet alleen het vertrouwen bij bezoekers vergroot, maar ook de betrokkenheid bij NBI Duurzaam’s duurzame oplossingen gestimuleerd. Dit project illustreert hoe BEYZER effectieve webdesign strategieën inzet om bedrijven te helpen hun digitale voetafdruk te vergroten en hun missie voor een duurzame toekomst te versterken.

Bekijk hier de website.