Home  ›  Cases  ›  Pearl Capital

Pearl Capital

Pearl Capital
Industrie:
Finance
Deliverables:
Development, Webdesign

Uitdaging

Pearl Capital, een prominente speler in de investeringsmarkt voor vastgoed, zocht naar een manier om hun online aanwezigheid te vernieuwen. Ze wilden een frisse maar zakelijke website die vertrouwen uitstraalt, met het doel investeerders aan te trekken en te faciliteren in het eenvoudig opnemen van contact. Een belangrijk onderdeel van dit project was het ontwikkelen van een nieuwe huisstijl die hun deskundigheid en betrouwbaarheid zou benadrukken.

Oplossing

Deze wensen komen samen in de volgende onderdelen die we hebben uitgevoerd voor Pearl Capital:

  • Ontwerp en ontwikkeling van de website: We hebben een frisse, doch professionele website ontworpen en gebouwd, die de kernwaarden van Pearl Capital weerspiegelt.
  • Nieuwe huisstijl: De ontwikkeling van een nieuwe huisstijl, inclusief logo, kleurenpalet en lettertypen, versterkte de professionele en betrouwbare uitstraling van Pearl Capital.
  • Gebruiksvriendelijke contactmogelijkheden: We hebben meerdere contactformulieren geïntegreerd, elk met een eigen bedankpagina, om het voor potentiële investeerders zo gemakkelijk mogelijk te maken om in contact te komen met Pearl Capital.

Resultaat

De vernieuwde website en huisstijl van Pearl Capital zijn een groot succes gebleken. De site straalt vertrouwen en professionaliteit uit, wat essentieel is voor een bedrijf in de investeringssector. De gebruiksvriendelijke contactopties hebben geleid tot een toename van interacties met potentiële klanten.

Bekijk hier de website.