Home  ›  Cases  ›  Whiffle

Whiffle

Whiffle
Industrie:
Verduurzaming
Deliverables:
Webdesign

Uitdaging

Whiffle, een spin-off van de Technische Universiteit Delft, biedt hyperlokale weersvoorspellingen en simulaties met ongeëvenaarde precisie. Hun behoefte was een website die zowel hun wetenschappelijke uitmuntendheid als hun innovatiedrang weerspiegelde. De uitdaging lag in het ontwikkelen van een website die speels maar toch zakelijk aanvoelde en een hoge mate van toegankelijkheid bood. Ook was het ons doel om hun geavanceerde en ingewikkelde techniek, eenvoudig te presenteren.

Oplossing

Wij hebben we deze uitdaging met veel enthousiasme aangenomen. Hoewel het ontwerp extern werd aangeleverd, hebben wij de technische ontwikkeling van de website op ons genomen, waarbij we nauw samenwerkten met de webdesigner. Onze aanpak omvatte:

  • Speels maar zakelijk ontwerp: We zorgden ervoor dat de website een balans vond tussen een speelse uitstraling en een professioneel karakter, passend bij de innovatieve en wetenschappelijke aard van Whiffle.
  • Technische ontwikkeling: We realiseerden een soepele en responsieve website, waarbij we de complexiteit van de diensten van Whiffle op een toegankelijke en begrijpelijke manier presenteerden.
  • Toegankelijkheid: De site is ontworpen met het oog op gebruiksgemak, zodat bezoekers snel en eenvoudig de informatie kunnen vinden die ze nodig hebben.

Resultaat

De nieuwe website van Whiffle belichaamt een perfecte balans tussen speelsheid en zakelijkheid, waardoor het zowel toegankelijk als aantrekkelijk is voor een breed publiek. Onze ontwikkelingsinspanningen hebben geresulteerd in een website die niet alleen de unieke waardepropositie van Whiffle weergeeft, maar ook hun status als leider in geavanceerde weervoorspellingstechnologie versterkt. Dit project toont aan hoe BEYZER’s expertise in webontwikkeling kan bijdragen aan het versterken van de online identiteit en het bereiken van de doelen van onze klanten.

Bekijk hier de website.